Näringsliv

Nu kastar tjejerna loss

I ratten håller två rutinerade sjömän, men ombord på restaurangbåten Poseidon är det numera tjejerna som styr.
– Den 20 april drar vi igång på allvar, säger Jonna Nilsson och Malin Lundgren.

Våren tar ett allt fastare grepp om Örnsköldsvik och många är de som funderar på hur verksamheten ska se ut på Poseidon. Här kommer svaret:
Jonna Nilsson, 26, och Malin Lundgren, 24, är restaurangchefen och kökschefen som styr skutan vidare och nu laddar som bäst för att vara väl rustade när gästerna kliver ombord.

Unga tjejer, men tillräckligt erfarna för att kasta sig ut på ett äventyr i en spännande bransch. Och Peter Stattin och Patrik Hedberg är företags- fartygsägarna som ger tjejerna förutsättningar att driva verksamheten.
– Det blir ett nytt koncept och vi tycker det är jättekul med en nysatsning. Jonna och Malin är två mycket ambitiösa tjejer, säger Patrik Hedberg.

På måndag om en dryg vecka börjar lunchserveringen och i maj drar skärgårdskryssningarna, under fredagar och lördagar, igång.
– Vi försöker bevara det som varit bra och kryddar det med att sjösätta lite nya grejer. Bland annat blir det rockabilly med Top Cats den 25 juli. Det kan bli en riktig sommarhöjdare, säger Jonna Nilsson.



 

Publicerat