Du är här

2015-03-26 - Onside med Jonas
Linus Ullmark och laget fixade kvalet. Foto: Håkan Nordström

Såja…

Äntligen är säsongen över och den slutade i dur. Tack och lov!

Efter ännu en stabil insats av Modo var Vita Hästen ett slaget lag. Alla gjorde ett kanonjobb och det belönade sig i längden.

Samuel Påhlsson sliter som ett djur och han passar verkligen att spela den här typen av matcher. Jonas Ahnelöv är stabil och är en viktig kugge i försvaret. Och framförallt Linus Ullmark. Vilken trygghet han ger till spelarna och vilka räddningar han bjuder på. Måste även plussa för Simon Önerud som alltid ger allt och har ett bra målsinne. Simons 3-1 mål kändes som matchavgörande. Hans sista mål i Modo? Hoppas inte.

Det är nu det blir intressant att se vad som händer med det här laget, vilka blir kvar, vilka får gå? Framförallt att se vem som blir tränare. Hade varit kul att se Harald Lückner i Modos bås igen. Guldtränaren! Men det lät inte så när Svartvadet gästade Viasat-studion, även om det verkade som Harald fått frågan.

Tänker på om vi hade fått Malmö eller Rögle istället för Vita Hästen, då hade jag nog inte skrivit denna blogg nu, efter fyra raka segrar, utan då hade det nog blivit fler matcher. Leksand har det jobbigt mot Malmö. Inte blir det bättre av alla tunga avbräck i Ritola och Ryno.

Med det viktigaste ÄR att Modo behåller nyckeln till finrummet. Och jag kan andas ut. Härligt!

Forza Modo!

 

Sänder även en tanke till Per-Åge Skröder och hans familj. 

Dela med dig av denna artikel på: