Du är här

2015-03-10 - Musik
  • Christian Paaske, Morgan Alfredsson, Mats Jonsson och Nicklas Nyberg nöjessatsar på Parken med konceptet Summer In The Park 2015. Foto: Håkan Nordström
  • Molly Sandén. Foto: Josef Peyre
  • Medina. Foto: Pressbild
  • Anders Bagge. Foto: Håkan Nordström

”Grattis till Örnsköldsvik”

Molly Sandén, Medina, Anders Bagge och DJ Moore på premiärkvällen när entreprenören Nicklas Nyberg ger sig in i nöjesbranschen. Tillsammans med Mats Jonsson, Christian Paaske och Morgan Alfredsson drar han igång ”Summer In The Park 2015” med åtta lördagsarrangemang på Parken.

– Nu föds ett nytt nöjeskoncept som kommer att göra Örnsköldsvik till en självklar destination när det kommer till sommarunderhållning inom musikens enorma värld.
Det säger Morgan Alfredsson, event manager för ”Summer In The Park” och mannen som idag driver Nöjet på Restaurang Statt.

Med premiär 27 juni är Summer in the Park ett nattklubbskoncept som ska pågå åtta lördagar med minst två artister per tillfälle. Först ut är Molly Sandén, Medina, Anders Bagge och DJ Moore.
– Vi väcker återigen liv i anrika Parken, och vi vill nå musikälskare inom alla områden. Vi tar konceptet nattklubb till en helt ny nivå, det här blir det längsta i sitt slag i Sverige, säger Morgan Alfredsson. Summer In The Park gör det möjligt att besöka Höga Kusten och Örnsköldsvik under hela sommaren.

Utomhusscenen på Parken kommer att rustas upp för att hålla högsta standard, och även inomhus blir det en uppfräschning.
– Nu blir det fullt drag på Parken igen, säger fastighetsägaren Nicklas Nyberg och fortsätter.
– Det här blir bra för alla i Örnsköldsvik, det finns ett uppdämt behov av något nytt. Hotellen ser väldigt positivt på det här och vi har fått bra respons från kommunen. Satsningen är mycket positivt mottaget från alla håll och vi tror på ett uppsving för hela Örnsköldsvik.

I samband med att Summer In The Park drar igång 27 juni stänger nattklubben på Statt för att inte konkurrera om publiken. Arrangörerna har också satt en åldersgräns på 18 år eftersom det kommer att finnas alkoholförsäljning.
– Vi tror att premiären kan locka en bred publik och jag hoppas förstås på fullsatt, säger Morgan Alfredsson.
Det innebär en publiksiffra på 5 000 personer, vilket är vad tillståndet för Parken säger idag.

– Mats, Christian och jag är patrioter och vill alltid göra något bra för Ö-vik, och Morgan har kommit hit och gett oss en ny syn på Parken och vilka möjligheter som finns. I och med den här satsningen kan vi bara säga grattis till Örnsköldsvik, säger Nicklas Nyberg.

Arrangörerna har också släppt artisterna till andra lördagen, 4 juli. Då kommer Thomas Stenström och Rydell & Quick. Kanske kan det  bli fler.
Biljetterna kommer att säljas på hemsidan summerinthepark.se där man också lägger ut fortlöpande information om arrangemangen. Biljettsläpp 5 april.

Dela med dig av denna artikel på: