Du är här

2015-01-22 - Musik
Carola ger en konsert på Skule Naturscen 5 juni. Foto: Pressbild

Carola till Skuleberget

Fredag 5 juni kommer den folkkära artisten, biljetterna släpps i morgon fredag.

Verkställande Byrån har klart med sommarens första bokning på Skule Naturscen och det är inte vilken artist som helst man kan presentera – Carola Häggkvist tar scenen i besittning fredag 5 juni.

Carola behöver ingen presentation, redan vid genombrottet i Melodifestivalen 1983 visade hon med eftertryck att hon aldrig ville vara en främling för någon och under sin mer än 30-åriga karriär har hon ständigt varit en av Sveriges mest framgångsrika artister.
Hennes vinter- och vårturné ”Det bästa av mig” är den första på fem år och de 23 inbokade konserterna är redan nu i det närmaste utsålda.

”Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upplever just nu en av de lyckligaste perioderna i mitt liv.” säger Carola.
Nytändningen kom i och med populära ”Så mycket bättre” på TV4, där Carola bland annat gjorde en version av The Arks ”Tell me the night is over” som klättrade högt upp på listorna.

– Det känns bra att den första av två artister i sommar är klar och det är jättekul att det är just Carola, hon har aldrig varit här och spelat. Hon är liksom Tomas Ledin en av våra alla största artister och många fick nog upp ögonen för henne igen, både som person och artist, i och med ”Så mycket bättre”, säger arrangören Fredric Wedin, Verkställande Byrån.

Fredric har också en tanke om att 5 juni, dagen innan nationaldagen, ska bli ett återkommande konsertdatum vid Skulebergets fot.
– Min förhoppning är att det här är starten på en ny tradition, att vi 5 juni varje år ska sparka igång festivalområdet.
Vilken som blir sommarens andra artist är fortfarande inte helt klart men den konserten är planerad till början av augusti.

Biljetterna till Carolas konsert på Skule Naturscen släpps imorgon, fredag 23 januari, på Ticnet och Örnsköldsviks Turistbyrå.

 

Dela med dig av denna artikel på: