Näringsliv

Nordfönster bäst i Västernorrland på tillväxt

Företaget Nordfönster i Örnsköldsvik växer snabbast i Västernorrland, enligt Tillväxtligan som presenterats av Almi Företagspartner Mitt

– Vi har lyckats med dupliceringseffekten, nöjda kunder ger ringar på vattnet, säger ägarna Daniel och Veronica Näslund på Ö-viks kommuns hemsida.

– När vi monterar våra fönsterlösningar i ett stort bostadsområde ser vi till helheten. Med det menar jag att det är enormt viktigt att vår personal jobbar med omtanke om både beställaren och de boende. Och jag vet att vi är duktiga på den biten. Det gör att vi blir rekommenderade till andra i branschen, fortsätter Daniel Näslund.

Nordfönster har i dag 13 anställda, omsatte 28,7 miljoner kronor räkenskapsåret 2013 och hade en vinst på lite drygt en miljon kronor. Jämfört med året innan så var tillväxten 122 procent.

Om Tillväxtligan:
 En gång om året publicerar Almi listan med de 10 snabbast växande företagen i länet. Företagen ska ha minst 5 anställda, minst 5 mkr i omsättning och visa ett positivt resultat, sunda finanser samt att tillväxten ska ha skett organiskt.



 

Publicerat