Du är här

2014-12-02 - Evenemang
  • Robin Hörnkvist, Mr Äldregaman, satsar stort och flyttar in galan i Arenan. Bild: Fotomontage
  • Huvudartist på Äldregalan blir Andreas Weisse. Bild: 2Entertain

Äldregalan till Fjällräven Center

Den 8:e maj är det åter dags för den belönade showen ”Äldregalan”, en hyllning till Frank Sinatra med musik, teater, humor och en hel del överraskningar.

Sveriges svar på just Frank Sinatra – Andreas Weise blir huvudartist denna festkväll. Tillsammans med Övik Big Band kommer han att leverera förstklassig swingmusik. Och nu arrangeras galan i Fjällräven Center.

– Nästa års Äldregala kommer sannerligen bli en milstolpe i mitt arrangerade, säger den prisade arrangören, Robin Hörnkvist, och fortsätter:

– Det känns jättekul att nu få driva mitt företag, ReventH Management, och kliva upp till en mer seriös nivå i evenemangen. Personligen tror jag att det kommer att bli en riktig succé, och responsen redan innan har varit makalös. Många har redan frågat efter biljetter och flera pensionärsorganisationer och företag supportrar från olika håll, precis som kommunen.

Arrangemanget har nu fått spridning och förhoppningsvis kommer många från grannkommunerna.

– Det kommer besökare från andra håll, då jag samarbetar med resebyråer. Jag uppmanar Öviksfolket att köpa biljetter i tid, då jag tror att det kan rassla till i försäljningen. Kanske är en biljett en fin present. För mig handlar det om att alla ska ha råd att kunna gå på ett stort evenemang. Man ska inte behöva lägga ut fyrsiffriga summor för att kunna roa sig. Och ju fler vi är, desto roligare, avslutar den ständigt optimistiske entreprenören Robin Hörnkvist.

Förutom Andreas Weisse  uppträder PRO:s Körslag, Vocal Eyes, gästartister och den berömde föreläsaren Yngve Gustafson – som ska berätta om bland annat Alzheimerforskningen. En del av intäkterna kommer att gå till forskning inom Alzheimers och annat typ av demens.
Dessutom blir det specialskriven teater som bara visas under galan. Den framförs av Galateatern – Äldregalans alldeles egna teatergrupp.
 
En bra julklapp kanske. Biljetterna släpps idag kl. 12.00 och kommer att finnas tillgängliga på Turistbyrån i Örnsköldsvik och på ticnet.


 


 

Dela med dig av denna artikel på: