Teater

Vinterfrossan kommer

En drömfrossa, full av musik, sketcher, sång, märklig dans och improvisation. Det utlovar Teater Västernorrland som i kväll gästar Folkets Hus Gnistan med årets upplaga av Vinterfrossa.

Jens Nilsson, skådespelaren och programledaren från Örnsköldsvik, både regisserar och agerar på scen i Teater Västernorrlands uppsättning Vinterfrossa.
– För mig har Vinterfrossa alltid varit lite av höjdpunkten på spelåret. Det har varit ett forum där jag som skådespelare fått chansen att välja vad jag vill göra. En chans att prova dom där knasiga sakerna jag bara drömt om. Som regissör för årets Vinterfrossa har jag velat ta tillvara på just detta, skriver Jens på Scenkonstbolagets hemsida.

Resultatet har blivit en Vinterfrossa fylld av drömmar om vad man vill göra på en scen. Vi får bland annat möta städerskan som drömmer om Europa, den italienska släkten som firar jul och kanske James Brown.
Jens och den övriga ensemblen – Åke Arvidsson, Gisela Nilsson, Helena Svartling och Ingmar Virta – ska i samarbete med publiken åstadkomma en drömfrossa där huvudsaken är att vi vårdar våra drömmar ... eller kanske drömmer om att få en vårdare.

 

Publicerat