Du är här

2014-11-17 - Onside med Jonas

Helgens Flopp 3

Jag listar helgens floppar.

3. "Svinnovember". Vad det är tråkigt väder ute, grått och trist. 

2. Onödigt Sverige. Allt såg ut som det skulle. Zlatan gjorde mål tidigt mot Montenegro i EM-kvalet.  Nu blir det en kul match tänkte jag, men vad fel jag hade. Sverige skapade inte så mycket farligt framåt efter målet och Montenegro växte in i matchen. Dödar man inte matchen snabbt mot dessa typer av lag så kan de sprattla och hugga till blixtsnabbt. En straff senare och det blir 1-1 i matchen. Onödigt. 

1Inte igen. Att MoDo åter tappar en match med halvminuten kvar att spela är så otroligt dåligt, det får inte hända. Först mot Djurgården för ett tag sedan och i lördags mot Leksand, lag som jag tror att vi kommer slåss mot om viktiga placeringar i nedre halvan av serien, och mot dessa lag får vi inte tappa poäng. Illa! Gör Modo fyra mål på bortaplan, och mot just Leksand, då ska laget såklart vinna matchen. Hur går det med nyförvärven, Svartvadet?

Helgens topp. Kungen. Peter Forsberg som befunnit sig i Toronto för att bli invald i Hall of Fame. Foppa blir tredje svensk som blivit invald. Tillsammans med Börje Salming och Mats Sundin bildar de en mäktig trio svenskar som nu återfinns i hockeyns finrum. Mäktigt!

Dela med dig av denna artikel på: