Du är här

2014-11-12 - Näringsliv
Det här uppdraget är mycket inspirerande, säger Kristina Säfsten, vd Övik Energi AB. Foto: Håkan Nordström

Övik Energis vd styrelseledamot i Svensk Fjärrvärme

Kristina Säfsten utsågs idag till ledamot i Svensk Fjärrvärmes styrelse.

– Jag känner mig hedrad över uppdraget och att få arbeta aktivt med fjärrvärme, en uppvärmningsform som bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle. Miljöarbetet har alltid legat mig varmt om hjärtat och därför känns det här uppdraget mycket inspirerande, säger Kristina Säfsten, vd Övik Energi AB i ett pressmeddelande.

Svensk Fjärrvärmes styrelse består av nio ledamöter, som tillsammans har en stor kompetensmässig bredd och erfarenhet från såväl stora privatägda verksamheter som mindre kommunalägda fjärrvärmebolag.
–  Vi är mycket glada över att få välkomna Kristina Säfsten till vår styrelse. Vi är övertygade om att hennes breda kunskap och erfarenhet från energibranschen kommer bidra med värdefull kompetens i styrelsen, säger Anders Östlund, styrelseordförande, Svensk Fjärrvärme.

Svensk Fjärrvärme är branschorganisationen för Sveriges fjärrvärmeföretag, som producerar och distribuerar fjärrvärme, kraftvärme och fjärrkyla. Till organisationen är också ett 60-tal andra företag knutna, bland annat leverantörer och konsulter som är verksamma i fjärrvärmebranschen. Läs mer om Svensk Fjärrvärme på www.svenskfjarrvarme.se.

 

Dela med dig av denna artikel på: