Du är här

2014-11-11 - Onside med Jonas
Humorparet Schyffert och Lindström "ägde" arenan. Foto: Håkan Nordström

Helgens Topp 3

Jag listar helgens bästa händelser.

3. Zlatan. Efter sju veckors frånvaro gjorde han igår äntligen comeback när PSG besegrade Marseille i den franska ligan med 2-0. Viktigt också för landslaget att Zlatan är tillbaka för stundande EM-kvalmatcher.

2. The Legends. Det var bättre förr. Rocken alltså. Elvis, Roy Orbison och Jerry Lee Lewis rockade loss i aulan på Nola på lördagskvällen och det kändes att man förflyttades femtio år bak i tiden. Med riktig inlevelse och slående lika röster som originalen så fick Henrik Åberg, Johnny Duvert och Jerry Carlson oss i publiken att njuta av en riktig show. Jerry Carlsons (Lewis) pianospelande var grymt bra. Rock n Roll!

1. ÄGD. Vilken underhållning det bjöds på när humorparet Fredrik Lindström och Henrik Schyffert gästade Örnsköldsvik och Fjällräven Center med sin show ÄGD. Lindström och Schyffert vet verkligen hur man fångar en publik. Det var ett tag sen man var riktigt nöjd och glad när man lämnade lyan men efter kvällens humorshow var jag på riktigt bra bra humör.

Bottennapp. Arsenal. I veckans Champions League tappade Arsenal en 3-0 ledning till 3-3 mot Anderlecht och igår försvann en 1-0 ledning till 1-2 och förlust mot Swansea på några minuter. Skärpning nu!

Dela med dig av denna artikel på: