Du är här

2014-10-28 - Tävlingar
Paulina och Patricia Andersson Lindahl, fick 777:e filmen i pris. Foto: Håkan Nordström

Vana teckningsvinnare prisades

Paulina och Patricia Andersson Lindahl skickade var sin fin teckning av en fe till oss och vann filmen Maleficent. Systrarna fick därmed den 777:e filmen som Tidningen 7 lottat ut.

Systrarna Paulina och Patricia är vana tecknare, de skickar alltid in härliga teckningar till våra tävlingar – och det lönar sig. Det här var nämligen sjunde gången någon av dem vann en film. Tidigare har de ritat och vunnit Aristocats, Dinosaurier, Fantasia, Elias och jakten på havets guld, Lejonkungen 2 samt Musses & Kalles bondgård.
– Det är roligt att rita, vår farmor Lilian målar ganska mycket. Hon är jättebra, säger Paulina och visar ett porträtt av sig själv som farmor har målat.
– Och det är roligt att tävla, säger lillasyster Patricia.
Hela familjen är för övrigt flitiga tävlingsdeltagare och faktum är att mamma Anki och pappa Marcus också har vunnit 7 gånger i 7-ans filmtävlingar. Familjen Andersson Lindahl är sannerligen en riktig turfamilj. Grattis!

I vår teckningstävling för filmen Maleficent har vi också dragit ytterligare två vinnare som får var sin film, skänkta av Disney. Dessa är Anna Boman i Domsjö och Molly Bülund i Bredbyn. Vinsterna kommer med post. Grattis till er också!


 

Dela med dig av denna artikel på: