Du är här

2014-10-26 - Näringsliv
Göran Wenner driver Air Launch på Ö-viks flyplats. Foto: Håkan Nordström

Ny aktör laddar för oktoberfest

För ett halvår sedan tog Göran Wenner med anställda över driften av restaurangen och sedan i maj är Air Launch en central del av Örnsköldsviks flygplats.
– Vi måste bli ännu bättre på att berätta att vi finns, säger han.

Göran Wenner driver Jetpak i Örnsköldsvik, Kramfors, Härnösand och Sundsvall och har ett flertal åtaganden kopplade till flygplatsen i Örnsköldsvik. Efter moget övervägande bestämde han sig för att även driva restaurangverksamhet.
– Det har jag aldrig gjort tidigare, men det är ju nyttigt med nya erfarenheter och det här är en fin och bra flygplats som absolut ska ha en bra restaurang, säger Göran.

Serveringen med tillhörande kök har fått en rejäl ansiktslyftning efter en ganska omfattande renovering. I dag har flygplatsen en betydligt modernare servering med betydligt bättre förutsättningar för att motsvara kundernas högt ställda förväntningar.
– Så är det och vi har ökat öppettiderna rejält för att locka hit fler än bara flygresenärer. Dessutom bedriver vi cateringverksamhet, fortsätter Göran som tillsammans med övriga planerar för en oktoberfest sista dagen i månaden.
– Vi vill göra något extra festligt och en oktoberfest på vårt eget vis tycker vi passar bra. Det blir lite av varje tillsammans med underhållning.

Ett halvår i backspegeln är inte tillräckligt för en rättvis utvärdering kring huruvida hans äventyr i restaurangbranschen varit lyckat eller inte.
– Vi får nog ha lite tålamod innan vi drar några slutsatser. När vi närmar oss ett år är det nog betydligt lättare att göra en rättvis bedömning, säger Göran Wenner.

 

Dela med dig av denna artikel på: