Onside med Jonas

Vilken sportlördag som väntar!

Vill du se sport på TV:n på helgerna så får du fullt upp kan jag lova. Om du vill och har kanalerna som krävs så kan du se bra sport från tidig morgon till sen kväll. Utan avbrott!

På lördag är det är fotboll och hockey som dominerar tablån men är du mer intresserad av speedway, trav och golf så hittar du även det. Men jag som gillar mest bollsporter (ja, hockey räknas faktiskt dit) har tre måsten som går före övriga.

Merseyside-derbyt mellan Liverpool och Everton, i Premier League, är ett klassiskt möte och där rivaliteten har växt på sig under åren. Det brukar bli tuffa matcher och en hel del mål. Några timmar senare är det ännu ett derby som ska bli spännande att följa, The North London derby, nämligen mitt lag Arsenal som möter Tottenham på Emirates Stadium. Där jag hoppas såklart på seger och tre poäng. Samtidigt som den matchen börjar startar även Modos match mot Leksand i Fjällräven Center. Kommer bli en tuff match för trots att Leksand förlorade senast med 0-8 i hemmamatchen mot Luleå, och ännu inte tagit poäng i årets SHL, så brukar Modo ha svårt för lag som vill bryta en negativ trend. Se upp grabbar!

Så nog finns det att se om man vill och då har jag inte ens nämnt Zlatans PSG och deras match.

Publicerat