Du är här

2014-09-08 - Tävlingar
VD Fredrik Holmgren överlämnar biljetterna till en överraskad Eva Svensk. Foto: Mats Forsgren

Galakväll-vinnare

I Tidningen 7:s tävling om biljetter till Galan till förmån för Project Playground belönades idag vinnaren.

Eva Svensk, Bonäset blev vinnare av två biljetter till den stora Galakvällen nu på lördag.

– Jag längtade efter att få gå på lite mingel, tyckte kanske att det var lite dyrt, men såg jag tävlingen och skickade in….och vann! Jag brukar inte tävla så ofta men nu hade jag tur, berättar Eva och fortsätter:
– Jag blev jätteglad när Fredrik ringde, men det roliga är att jag inte än vet vem jag ska ta med mig. Visst känns det tjusigt att få bjuda någon på detta, säger en glad och stolt vinnare.

Förr när Eva var yngre blev det en hel del tillställningar som hon besökte, men nu var det ett bra tag sedan.

– Det är klart att det ska bli roligt att få se Sofia Hellkvist och höra Frank Ådahl och Eric Saade, men framför allt ska det bli kul att få vara med om en trevlig tillställning, konstaterar den lyckliga vinnaren…och vem ska nu bli den lycklige(a) följeslagaren?

Förutom generalsekreteraren Sofia Hellqvist och grundaren av Projekt Playground Frida Westerberg medverkar Agneta Sjödin, Anders Bagge, Gladys del Pilar, Eric Saade, Molly Sanden, Frank Ådahl med flera denna galakväll på Parken i Ö-vik.

Project Playground grundades 2010 och är en ideell hjälporgaisation som arbetar med att hjälpa utsatta barn och ungdomar i kåkstäderna omkring Kapstaden, Sydafrika genom en meningsfull fritid. Project Playground är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation, grundad av Frida Vesterberg, verksamhetschef och Sofia Hellqvist generalsekreterare. Project Playgrounds vision är en trygg värld där alla barn växer upp med tro på sin framtid och en möjlighet att påverka sitt eget liv.

Dela med dig av denna artikel på: