Du är här

2014-09-03 - Hegemoni

POPAGANDA

Årets Popaganda, mitt första, gick av stapeln i helgen! Det är en utav Sveriges (för tillfället) mest etablerade fetivaler. Som jag förstått det har målet med Popaganda varit att varje år skapa en festival som är både billig men också har kvalitativ musik! Det har ju faktiskt bokats namn så som Robyn, First Aid Kit, Lilly Allen, Håkan Hällström och Belle & Sebastian. 

Men i år var det alltså mitt första Popaganda. Vilket var mestadels HELT magiskt. Så pass magiskt att jag glömde kameran hemma och brydde mig inte om mobilen, typ alls. Så min fin fina plan på att visa fin fina bilder föll ner i det där mörka hålet som alla fin fina idéer som aldrig genomförs tar vägen. 

Sörg ej! Fyra små, rätt omaka och intetsägande, bilder lyckades jag samla ihop!


Eftersom det sker spelningar hela tiden på musikfestivaler så kunde en dansa konstant! Vilket vi alla gjorde! Här dansar Emma till Alunageorge.
 


Och grejen med just Popaganda, förutom den fantastiska musiken såklart, är ju de helt underbara människorna en stöter på! Så fantastiskt. Här har vi nåra! 
 

 
Hela festivalen avslutades med Veronica Maggio och tillsammans välkomnade vi hösten och höstmörkret! Det var så fint! 
 

Tillsist sitter en där på tåget med kaffe, som en med stora ögon bett att få (obs sant! Hörde av en vän som gick in på cafe och frågade om det var möjligt att få en kopp gratis kaffe - Provade lyckan själv på en typisk amerikansk kaffeshop, för säkerhets skull tog jag ett av mina mellannamn, bara ifall) och fantastiska Chimamanda Ngozi Adichi som sällskap! Så som jag älskar denna författare! Men mer om det sen. 

Popaganda, hörni. Nästa år åker vi allihopa.

Dela med dig av denna artikel på: