Du är här

2014-08-22 - Friska Örnsköldsvik 2014 & 2016
– Jag tycker att det är fantastiskt. Jag njuter när jag är ute på stolpjakt, säger Astrid Täfvander, förvaltningschef i Ö-vik.

”Det är fantastiskt”

Förvaltningschefen Astrid Täfvander, ishockeyspelaren Erika Grahm och kommunalrådet Glenn Nordlund är tre i raden av människor engagerade i Friska ÖrnsköldsvikI dagens Tidningen7 hittar du ytterligare en karta. Det är dags för ännu ett kartsläpp och den här gången handlar det om 40 stolpar i Skyttisterrängen.
– Jag ser det som en utmärkt avkoppling. För mig handlar det mer om raska promenader och ett bra sätt att komma ut i naturen mellan alla vanliga träningspass, säger Erika Grahm som förbereder sig för ännu en säsong i Modo Hockey och i landslaget.

Och förvaltningschefen Astrid Täfvander är lika positiv:
– Jag ska erkänna att jag inte har lyckats ta mig fram till alla stolpar, men för egen del är det inte det viktigaste. Det bästa med Friska Örnsköldsvik tycker jag är motionen och att man kommer ut på områden som man vanligtvis inte besöker.

Kommunalrådet Glenn Nordlund befinner sig mitt i brinnande valrörelse, men tänker ändå ta sig an kartan över Skyttis och ge sig ut på stolpjakt:
– Det har varit lite si och så med det ett tag. Men nu har vi flyttat in från stugan så trots att det är valrörelse ska jag nog hinna med att ta en och annan stolpe. Så är det åtminstone tänkt.

 

Dela med dig av denna artikel på: