Evenemang

7-årsjubileet firades med Agnes

Sjunde i sjundes jubileum firades rejält med ett besöksrekord på drygt 8 000 personer. Stor som liten ville se Agnes uppträda och Strandparken var fullspäckad med glada människor.

Med strålande sol och en temperatur närmare trettio grader fylldes Strandparken redan på eftermiddagen. Familjer och vänner satt på picnickfiltar och solstolar och mumsade på allt från vattenmeloner till chips. När konserten närmade sig var parken full, och människor fick stå på vägarna runt eller ta plats vid Villakiosken istället. 

Strax efter klockan sju intog en hes Agnes scenen. Trots det stod hon med ett leende på läpparna. Från första ton var hon i full fart, och slutade inte förrän konserten var slut. Med låtar som "On And On" och "Release Me" fick hon publiken att sjunga med och gunga i takt, och avslutade med ett regn av konfetti. 

Konserten var över efter fyra intensiva låtar. Trots den korta tiden var publiken nöjd. Jennifer Svedberg var där med sin mamma Ellinora, och hon tycker att Agnes var riktigt bra. 

– Det bästa var konfettin, och min favoritlåt var "Release Me"! konstaterar hon. 

Även Erica Lang, som var där för en trevlig kväll med sina tjejkompisar, tycker uppträdandet var lyckat. 

- Hon var helt suverän! Mycket proffsig. Dessutom hade hon en jumpsuit to die for! anser Erica.  

 

Publicerat