Du är här

2015-06-08 - Lokalt

Omslaget - 7ans egna roliga golftävling!

Liksom tidigare år arrangerar vi, 7an, med nöje golftävlingen Omslaget. En tävling med lite roligare regler som i år går av stapeln den 29 augusti.

För tredje året håller vi - vad vi tycker - Öviks roligast golftävling. Just nu är anmälningslistan full men vill du också vara med är du varmt välkommen att ställa dig som reserv.

Så här går vår tävling till:
Poängbogey, där damer spelar från orange tee och herrar spelar från röd tee.
Du har möjlighet att göra ett Omslag per hål, men det gäller att vara snabb i tanken - du måste bestämma dig direkt efter att du har slagit ditt slag. Det gör du genom att sträcka upp handen och högt ropa: Omslag! Omslaget får göras på hela spelfältet och utförs genom att placera en ny boll på samma plats som den första bollen. Slår du om utslaget, en taskig chip eller håller du ut ända till koppsnurren...? Man har möjlighet till endast ett Omslag per hål och outnyttjade Omslag kan inte läggas "på lager" till nästa hål.

Hjärtslaget. Vi på 7an vill gärna slå ett slag för hjärtat. Därför ges möjlighet att betala för ett utslag som slås av vår säljchef och tidigare golfproffs Magnus Gidlöf. Pengarna går oavkortat till Föreningen Örnsköldsvik HjärtLung.

Shotgunstart kl 10.00 och samling/info 09.15.

Anmälningslistan är som sagt full men vill du ställa dig som reserv - ring Puttom på telefon 0660-25 40 01

Varmt välkomna alla spelare och åskådare!

 

 

 

 

Dela med dig av denna artikel på: