Du är här

2014-05-09 - Fotboll
Några av deltagarna i sommarens Football Camp på Skyttis. Från vänster: Sofia Boström, Anundsjö, Emelie Johansson, Själevad, Johan Gustafsson, BK Örnen, Amanda Jonsson, Själevad, Jacob Nordström, BK Örnen, Markus Dahlbäck, Domsjö, Olle Strandberg, Anundsjö, Jessica Eklund, Arnäs och Linus Nordin, BK Örnen. Foto: Håkan Nordström

Fotbollslägret som bara växer

Arrangörerna ligger i startgroparna för Intersport Football Camp i Örnsköldsvik, 16-19 juni. Och inför den tredje upplagan är intresset större än någonsin.

– Vi växer för varje år. Det är en rolig utveckling, säger lägerchefen Tommy Nordin.

Intersport Football Camp startades med målet att ge de ungdomar som vuxit ifrån den traditionella fotbollskolan en meningsfull och lärorik fotbollsutbildning under inledningen på sommarlovet. Under premiärsäsongen deltog närmare 50 ungdomar, siffran var 75 deltagare året därpå och inför årets läger tror Tommy Nordin att deltagarantalet blir cirka XXX.
– Nytt för i år är att vi samarbetar med Själevads IK för att lägga fokus på att ge tjejerna en mer anpassad träning, säger Tommy Nordin och skickar en hälsning till alla som vill delta på Skyttis i mitten av juni:
– Fundera inte för länge. Anmäl dig nu.
 

Anmälan se bif. länk nedan.

 

Dela med dig av denna artikel på: