Föreningsliv

Lejonbackens våffelvinst!

Det blev en rolig eftermiddag för Lejonbackens Örngrupp då de vann våfflogrammet som man kunde tävla om i Tidningen 7 för någon vecka sedan.

Det är våffeldagen idag och några som verkligen fick njuta av den var de äldre i Örngruppen.                                                                                         De blev glatt överaskade då Tidningen 7s VD, Fredrik Holmgren och marknadsansvarige, Anna Lundgren, kom på besök med en hel massa våffelsmet. Detta efter att en av Örngruppens medarbetare, Margareta Löfvenmark, som en blixt skrivit in till redaktionen då hon såg att det var en tävling med våfflor som pris. Och det lönade sig. Stämningen var på topp och med röda 7an-t-shirts syntes ett färgglatt gäng. 

Vissa upplevde minnen från gamla dagar och andra drog ett skämt eller två. Och det blev bara bättre då vi fick reda på att personen som hade fått det hela att hända just hos Örngruppen, Margareta, fyllde år. Så det hela avslutades med att alla, gamla som unga, sjöng till Margareta för högan sky och skrattade vilt efter.

Sedan drog 7an vidare, tillbaka till redaktionen och bjöd på de sista våfflorna till medarbetarna på tidningen. De blev lika glada som Örngruppen!

 

Reporter: William Persson Eriksson (praoelev)

Publicerat