MUSIK
För fjärde gången arrangerar föreningen Vardagsrummet ”Så mycket mer”, med inspiration från populära tv-programmet ”Så mycket bättre”. Lördag 13 april får man på Thuleteatern se vad lokala musikförmågor kan åstadkomma av kända låtar.
MUSIK
Författaren Bodil Jönsson gästar Nordiska Blåsarkvintetten för två konserter i ett omväxlande program. Fredag 19 april kommer de till Nolan.
MUSIK
Hon växte upp i Långviksmon och fick sitt första skivkontrakt när hon var 15 år. Nu firar Cilla Hector 40-årsjubileum som artist, tillsammans med Övik Big Band i Pingstkyrkan lördag 13 april.
MUSIK
Nostalgiska klassiker från 70- och 80-talet med artister som ABBA och Björn Skifs till Journey och Eurythmics. Det utlovas på Bruksgården fredag 12 april.
Konferensannons
MUSIK
Det må vara Sveriges högsta berg, men på 1970-talet var Kebnekajse mest känt som Sveriges högsta band. Banbrytande för den elektrifierade spelmansmusiken, och beryktade för att lira på högsta volym. Fredag 12 april kommer de till Folkan Teater.
MUSIK
Saxofonisten Karl-Martin Almkvist har flera gånger rest till Sydafrika och spelat med sydafrikanska jazzmusiker. 12 april kommer han till Blueskällarn tillsammans med en norrman och två musiker från Sydafrika.