Modo Hockey

Modo trivs mot Timrå

Efter en jämn inledning på länsderbyt tar Timrå över mer och mer och skapar en del farliga chanser, men Erik Hanses är med på noterna. Perioden slutar mållös. Det ändrar David Rundqvist på när han lirkar in pucken ”köksvägen” och ger Modo ledning efter 6.48 av den andra perioden. Modo gör en betydligt bättre mittenperiod, laget skapar framåt och försvarar sig bra. I början av sista perioden sitter kvitteringen nästan omgående, men Modo biter tillbaka när Henrik Björklund snyggt och kraftfullt trycker dit ledningsmålet. Timrå försöker sedan trycka på för en kvittering men Modo håller undan och tar viktiga poäng. Bäst i Modo i kväll: Utan tvekan Erik Hanses i kassen, målvakten räddade tre poäng åt Modo.

Timrå-Modo 1-2 (0-0, 0-1, 1-1)

Första perioden: 0-0  Skott:12-5
Andra perioden: 0-1 06:48 David Rundqvist (Björklund) Skott 6-14
Tredje perioden: 1-1 01:56 Jonathan Dahlén 1-2 06:34 Henrik Björklund (Molin) Skott 11-5
Skott totalt: 29-24