Modo Hockey

Efterlängtad seger för Modo

Mora startar matchen bäst och tar rättvist ledningen. Men efter Emil Albas kvittering efter 13:54 kommer Modo allt mer in i matchen och skapar en del farliga chanser. Modos fina spel fortsätter i den andra perioden där laget verkligen har effektiviteten på sin sida. Modo trycker dit fyra mål på knappt tio minuter och går upp i en 1-5 ledning. Det är även fina mål som spelarna bjuder på, tänker framförallt på Tobias Ericsson snygga fint och efterföljande backhandskott. Mora försöker i tredje att komma ikapp, men närmare än 2-5 kommer man inte. Modo försvarar sig bra och tar en efterlängtad seger. Bäst i Modo i kväll: Kristian Jakobsson

Mora - Modo 2-5 (1-1, 0-4, 1-0)

Första perioden: 1-0 (12:02) Aronson - 1-1 (13:54) Emil Alba  Skott: 13-9
Andra perioden: 1-2 (00:58) David Rundqvist (Björklund, Molin) 1-3 (06:29) Henrik Björlund (Molin) 1-4 (06:58) Tobias Ericsson (Jakobsson, Karlqvist) 1-5 (09:20) Patrik Karlqvist (Jakobsson, Ericsson)