Evenemang

En kväll att minnas – medlemsafton i Modo Hockey på lördag

Måns Zelmerlöw står för underhållningen när Modo Hockey bjuder in till medlemsafton lördag 27 augusti i Fjällräven Center – arenan som lämpligt nog fyller 10 år.

Fjällräven Center invigdes 26 augusti 2006, då som Swedbank Arena, och det var starten på en ny era – inte bara för Modo Hockey utan även för hela Örnsköldsvik. Det handlar som bekant inte bara om ishockey i arenan; en rad konserter och andra arrangemang – exempelvis Melodifestivalen – hade aldrig kunnat arrangeras i Örnsköldsvik utan den nya arenan.

Nu fyller Fjällräven Center alltså 10 år och det firar Modo Hockey med en stor medlemsafton, med Måns Zelmerlöw som den musikaliska stjärnan. Självklart kommer också en rad hockeystjärnor att finnas på plats denna kväll, bland andra Peter Forsberg, Markus Näslund och Mats Sundin.
För att kunna boka biljett till arrangemanget, som går under titeln ”En kväll att minnas”, behöver man vara medlem i Modo Hockey och vem som helst som är intresserad kan självfallet bli medlem.

Till denna speciella medlemsafton finns tre olika biljettkoncept – brons, silver och guld. Från det billigaste alternativet som är en plats på läktaren, via silverbiljetten som innebär buffé och plats i restaurangen, till gulderbjudandet som består av en plats vid ett av borden på ispisten där det serveras en trerättersmiddag. Dessutom kommer minst en Modo-kändis att sitta vid varje bord.

Förutom underhållning med Måns Zelmerlöw bjuds medlemmarna på en resa genom tiden i Fjällräven Center. Bland de intressanta gästerna som kommer att kliva upp på scenen kan nämnas förde detta Modo Hockey-ordföranden Anders Källström, numera vd och koncernchef för LRF, som ska berätta om arenans uppkomst och arbetet bakom.
Konferencier för kvällen blir programledaren och tv-producenten Henrik Jonsson, som varit programledare för bland annat Sportspegeln, Diggiloo, Kvitt eller dubbelt, Fångarna på fortet och Musikmaskinen.

Tanken med denna medlemsafton är också att det ska bli ett årligt återkommande arrangemang i Fjällräven Center.

 

Publicerat