Modo Hockey

Modo ångar på - två poäng mot Malmö

Ja det blev en spännande, jämn och tät tillställning, utan en enda utvisning (!) och Modo lyckades dra det längsta strået och knappade in ytterligare på Rögle och Malmö.

De två första perioderna bjöd på underhållande och kul hockey från båda lagen och många chanser skapades av båda lagen. Modos tog rättvist ledningen i andra (Bill Thomas) och Modo hade många verkligt finfina möjligheter, men visade lite oskärpa i de avgörande momenten. Malmö visade att man har ett skickligt lag och kvitteringen till 1-1 i mitten av andra perioden var välförtjänt. Adam Reideborn visade återigen mycket bra takter i målet. Inte en enda utvisning bokfördes under de första 40 minuterna.

Det blev en enda lång kamp i sista, båda lagen försökte, men matchen gick till förlängning och Victor Olofsson kunde elegant trixa sig igenom och sprätta upp segermålet i malmömålet. Viktiga poäng i  striden om säker mark, då även Rögle förlorade mot Luleå hemma. Nu väntar en ny rysare mot Rögle i Ängelholm. Notabelt: Inte en enda utvisningsminut i matchen!

Modo-Malmö 2-1 (0-0, 1-1, 0-0, 1-0)