Modo Hockey

Reideborn glänste när Modo vann

Modo tog sin andra trepoängare på bortaplan för säsongen och efter en konstant Linköpingspress i sista perioden så lyckades man vinna på ett heroiskt sätt. Adam Reideborn gjorde sin bästa insats hittills i modotröjan och hade fantastisk hjälp av sina lagkompisar.

Modo inledde starkt, satte hög press och var det klart bättre laget i första perioden. Radade upp många heta lägen och Reideborn i målet visade finfin form. Trots spel i 3 mot 5 i dryga minuten så lyckades Modo stå emot och tillät inte Linköping att hitta rätt. En stabil period av Modo.

Modo fortsatte sitt tempostarka och viljestarka spel i andra och 0-1 målet av Victor Olofsson efter underbart förarbete av Bill Thomas var härligt att skåda och mycket rättvist. Linköping hade det jobbigt långa stunder och vi fick se ett heltaggat Modo.
Adam Reideborn fortsatte att spela hur säkert som helst och han hade lagkompisar som verkligen offrade sig i defensiven.

Tredje perioden dominerades fullständigt av Linköping, men Modo visade hur många prov som helst på intensiva och aldrig sinande kämpatakter. Härligt att se hur man med Modo-hjärta lyckades vinna borta för andra gången denna säsong.
Och Adam Reideborn ! - återkom sågs och segrade -med sitt Modo

Bottenstriden hårdnar, både Rögle och Malmö förlorade och nu har Modo jätteläge att minska avståndet till dessa när man tar sig an Malmö hemma på lördag.

Linköping- Modo 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Första perioden
0-0
Skott: 10-10

Andra perioden
04.33 0-1 Victor Olofsson (Bill Thomas)
Skott: 11-9

Tredje perioden
Skott: 13-3

Skott totalt: 34-22

Domare: Marcus Linde, Patrik Sjöberg
Publik: 4917


 

Publicerat