Modo Hockey

Torp: "Vi har bestämt oss för att kämpa oss över kvalstrecket"

Här kan du ta del av Torps tankar inför fortsättningen av Modos kamp för att slippa kval.

Hej igen!
Efter min fingerskada har jag varit otroligt sugen på att så fort som möjligt ta mig tillbaka till spel och när det äntligen var dags mot Färjestad i lördags var jag så laddad att det spillde över.
Det låter kanske fånigt, men jag ville alldeles för mycket. Det blev inget vidare alls och efter några byten fick jag nöta bänk resten av matchen.
Besviken ska man självklart vara på den här nivån när man inte får vara med, men samtidigt kan jag inte anklaga våra tränare och coacher för att ha tagit ett felaktigt beslut.

Nu lägger jag enbart fokus på att visa tränarna, dig och alla andra att killen i tröja nummer 7 ska vara med och bidra till att vi klättrar i tabellen. Att hoppa upp på hästen igen och göra sitt absolut bästa för att det ska gå bra för Modo Hockey är en självklarhet. Det finns inga andra vägar och även om jag bara är 26 år har jag varit med tillräckligt länge för att begripa att det är precis så det fungerar.
Har man inte den inställningen blir det jobbigt.

Det är nämligen laget det handlar om och apropå det kan jag lova dig att ingen av oss har släppt målsättningen om att jaga ikapp Rögle eller Malmö. Vi har bestämt oss för att kämpa oss över kvalstrecket och lyssnar inte på dem som påstår att vi inte kommer att lyckas med den grejen. I morgon ska vi till att börja med vinna hemma i Fjällräven Center mot just Malmö.
Så kom dit, ät och drick något gott och njut av atmosfären i en av landets finaste hockeyarenor. Vi ska kämpa som dårar för att så få som möjligt knallar hem besvikna.
Ses i morgon!

Publicerat