Modo Hockey

Skröder, ”gamlingen”, matchvinnare när Modo slog Rögle

Retrokväll i Fjällräven Center när Modo, iklädda gröna matchtröjor, tog emot skåningarna Rögle från Ängelholm och lyckades ta en viktig seger, men den satt hårt inne.

Visst visade Modo prov på bättre tempo första minuterna, och med bara 4 skott mot röglemålet visade man återigen prov på offensiv ineffektivitet och det var Rögle som tog ledningen och var klart bättre i första perioden.

15-1 ( länge sedan sist) i skott i Modos favör i andra talar sitt tydliga språk, Modo kom ut som ett helt nytt lag i andra och gjorde en stark period och två mål var i underkant.

Modos Kyle Wilson åkte ut på 5 minuter + matchstraff och Modo kämpade heroiskt och lyckades med lite tur se till att freda sin kasse och P-Å Skröder, den bäste i kvällens Modo, med sina två mål, fick sätta det definitiva segermålet i tom bur med knappa minuten kvar.

Men all heder åt nykomlingen Rögle som inte lär bli någon slagpåse denna säsong.

Modo – Rögle 3-1 (0-1, 2-0, 1-0)