Modo Hockey

Ungdomar matchas mot Sundsvall

Larry Huras: ”Vi måste spela helgens matcher med högsta möjliga fart då vi nu sett konsekvenser av att inte spela med fart.”

I helgen spelar Modo Hockey två matcher när Sundsvall står för motståndet under fredag kväll innan länsderbyt mot Timrå IK avslutar SCA-cupen på söndag. Det blir något annorlunda matchande mot Sundsvall ikväll eftersom Byron Ritchie, Ryan Whitney, Per-Åge Skröder och Bill Thomas inte reser med laget.

– Jag vill se ungdomarna spela där Noah Pereira, Tim Wahlgren och Johan Lindholm kommer att få istid. Jag vill se dem mer då jag varit imponerad av flera unga spelare när de kommit in med härlig energi till spelet. Flera av dessa spelare kommer att få chansen under SHL och därför vill jag se dem i fler matchsituationer redan nu, säger Huras  på lagets hemsida och avslutar med ett förtydligande:
– Man vinner bara matcher när talanger presterar. Jag är tydlig både internt och externt med vad vi vill med helgens matcher och ingen ska tro att vi inte går för seger. Det är av största vikt att vi fortsätter att växa och utvecklas för SHL-premiären närmar sig.

 

Publicerat