Modo Hockey

Huras efterlyser tempo

– För tillfället är vi en halv sekund sena i det mesta vi gör ute på isen när det kommit till match. Det är främst där jag vill se en förbättring redan till mötet mot Brynäs. I SHL krävs det snabba och korrekta beslut och vi vill vara ett av de snabbaste laget, men då krävs det att vi hela tiden ökar tempot match för match ända fram till seriestart den 17 september, säger Modo Hockeys huvudtränare Larry Huras.

Modo har hittills tagit två segrar mot Björklöven, borta och hemma, och har två förluster på bortais mot Luleå respektive Aspöven (Haparanda)
Nu väntar en bra värdemätare när man möter SHL-konkurrenten Brynäs och återigen får sollefteåborna möjlighet att se länets stolthet.

– Vi hade 1 200 åskådare senast med Icebreakers. Nu hoppas vi att den siffran ska öka ytterligare med de här två publiklagen, säger Lars Sundekvist i Sollefteå Hockey till allehanda.se.

Förra året var Modo Hockey också på besök i Sollefteå och den gången handlade det om länsderby mot Timrå.

ModoHockey har matchat många spelare under träningsmatcherna och har även en relativt stor trupp under träningsveckorna. Till matchen mot Brynäs åker två juniorer med; Tim Wahlgren och Oskar Stål-Lyrenäs.

Återstående träningsmatcher efter brynäsmatchen:

015-09-01    Skellefteå AIK   MODO Hockey    
2015-09-04 Sundsvall  MODO Hockey SCA-cupen  
2015-09-06 MODO Hockey   Timrå IK SCA-cupen  
2015-09-09 MODO Hockey Skellefteå AIK   Fjällräven Center  
2015-09-11 Brynäs IF MODO Hockey Hudiksvall
Publicerat