Modo Hockey

Ska Modo Hockey säkra en SHL-plats i kväll?

Den fjärde matchen i direktkvalet mellan Modo och Vita Hästen spelas ikväll i Norrköping och Henrik Gradin är optimistisk: – Vi går in för att avsluta matchserien.

Med 3-0 efter tre spelade matcher mot Vita Hästen är det så dags för Modo att försöka sätta punkt för säsongens hockeyäventyr.

– Det känns inspirerande att åka ner till Norrköping igen med en chans att vinna hela matchserien, men vi är fullt medvetna om att det kommer att bli ett världskrig där nere då Vita Hästen kommer att ge allt för varje millimeter ute på banan, säger Modo Hockeys assisterande tränare Henrik Gradin och på lagets hemsida och fortsätter:
– Håller vi oss till vårt system och spelar med stort tålamod så måste Vita Hästen göra en väldigt bra match för att kunna slå oss.
– Vi ser den här matchen som en enda match. Vi kan inte fokusera på någonting annat i dagsläget och självklart går vi in för att den här matchserien ska vara slut efter onsdagens möte i Norrköping, säger Gradin och avslutar:
– Vi har satt oss i en bra position och nu gäller det att utnyttja det.

Per-Åge Skröder och Joonas Lehtivuori är inte aktuella för spel. Oscar Hedman väntar tillökning i familjen och är därmed osäker för spel vilket innebär att Modo reser till Norrköping med sex backar. I övrigt åker samma lag ner som startade den senaste matchen.

 

Publicerat